Vind wat je
zoekt

Fundamentum staat 18 september op de Dag van Herstel!

Een van de mooiste dagen voor mensen in herstel van een verslaving en/of eetstoornis kan dit jaar gelukkig weer doorgaan: de Dag van Herstel! Wij kunnen met trots zeggen dat Fundamentum dit jaar één van de hoofdsponsors is van de Dag van Herstel. Op 18 september zullen we op deze mooie dag aanwezig zijn in het Congrescentrum in Den Bosch met een grote Fundamentum-stand, naast het hoofdpodium.

Tijdens de Dag van Herstel vieren we met zijn allen het in herstel zijn van een verslaving of eetstoornis. Deze dag wordt georganiseerd door mensen in herstel, vóór mensen in herstel. Er zullen deskundigen, mede ex-verslaafden, naasten en nog veel meer mensen aanwezig zijn. Ook ónze medewerkers vieren 18 september graag samen met jou jouw herstel, of dat van jouw naasten. Want in herstel zijn is niet vanzelfsprekend en daarom moet dat, in onze ogen, even goed gevierd worden op deze speciale dag!

Het lijkt ons erg leuk als we jou dit jaar op de Dag van Herstel zien en spreken bij onze Fundamentum-stand. Schroom dus niet om vooral even langs te komen bij ons naast het hoofdpodium. Ook houdt Fundamentum directrice Geraldine Kokx een interessante speech over het aanpakken van het stigma rondom verslaving: het thema van de Dag van Herstel dit jaar. Kortom zullen we dus onder andere samen het stigma aanpakken, maar ook lekker feesten. Wij kijken ernaar uit! Zien we jou daar?