Vind wat je
zoekt

Tips coke snuiven

Denk er goed over na

Coke snuiven is een populaire maar gevaarlijke bezigheid met ernstige risico’s voor je gezondheid en welzijn. Benieuwd naar de beste tips? Coke snuiven kun je het beste heroverwegen. We geven een aantal praktische tips.

Bij een verslaving is het belangrijk om je lichaam te ontgiften van de drug. Restanten van gifstoffen hopen zich op en verlaten het lichaam maar langzaam. Als je een cokeverslaving hebt en je wilt daar zo snel mogelijk vanaf door middel van een detoxbehandeling, neem dan contact op met Fundamentum via 0800 2345 800 en plan een eerste gesprek in.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

De risico’s van coke

Als je nog nooit coke hebt gesnoven, maar ook als je dat wel hebt gedaan, kun je op zoek zijn naar de beste tips. Coke snuiven kan spannend zijn, maar onthoud dat coke geen onschuldige drug is. Het is ongezond, duur, het werkt kort en het gebruik kent veel gezondheidsrisico’s.

Cocaïnegebruik leidt bijvoorbeeld tot een hoge bloeddruk, angst, paranoia, slaapproblemen en kans zelfs psychoses veroorzaken. Het beïnvloedt niet alleen je lichamelijke gezondheid, maar ook je relaties, werk en financiële situatie. Daarnaast is het risico op overdosering mogelijk. Dit kan dodelijk zijn.

Herstellen na coke snuiven: tips

Als je wilt herstellen van coke snuiven, is professionele hulp belangrijk. Zoek ondersteuning bij vrienden, familie of een verslavingsbehandelaar. Vermijd triggers en omgevingen die je aan de drug herinneren. Fysieke activiteit, gezonde voeding en voldoende slaap kunnen je lichaam helpen herstellen. Overweeg ook om te praten met een arts of therapeut om de onderliggende redenen voor je verslaving aan te pakken.

Zet de eerste stap bij Fundamentum

Een coke verslaving is niet niks. Het kan je leven op z’n kop zetten en familie of vrienden wegdrijven. Worstel jij met een verslaving aan cocaïne? Neem dan contact op met Fundamentum tussen 7:00 en 22:00 uur op het nummer 0800 2345 800 om een intakegesprek in te plannen. Wij bieden detoxbehandelingen van gemiddeld twee weken aan. Na afloop voel je je fitter en mentaal sterker om vervolgstappen te nemen.
☎ Bel 0800 - 2345 800