Vind wat je
zoekt

Tusi drugs

Wat is dat?

Tusi is een vrij nieuwe drug dat eruitziet als roze poeder. Deze drug wordt ook wel tucibi, tuci, pink cocaïne, pink lady en pink panther genoemd. Het is een Colombiaans product en staat bekend als een elite-drug. Niet alleen omdat het veel door de elite wordt gebruikt, maar ook door de prijs. In Colombia kost een gram al gauw zes keer meer dan normale cocaïne. In Europa is 100 euro per gram geen uitzondering. Wat is tusi eigenlijk en hoe werkt deze tusi drugs? Lees er hier meer over.

Een verslaving kun je het beste aanpakken door het inschakelen van professionele hulp. Het is daar nooit te laat voor. Bij Fundamentum kun je terecht voor een detoxbehandeling met het doel om jou van je verslaving af te helpen. Neem contact op via 0800 2345 800 om een eerste gesprek in te plannen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Wat is tusi?

Tusi drugs is zuurstokroze van kleur en wordt verkocht als poeder onder de naam tusi. Voor tusi worden meerdere drugssoorten vermalen en samengevoegd. Meestal gaat dit om MDMA, ketamine en een mix van andere oppeppende stoffen en/of opiaten, maar dat is afhankelijk van de maker. Omdat de verhouding van deze ingrediënten per keer verschilt, weet je nooit precies wat de samenstelling is en hoe jouw lichaam hierop reageert. Ook kunnen er gevaarlijke reacties ontstaan tussen de verschillende stoffen.

De werking van tusi drugs

De werking van tusi hangt erg af van de samenstelling. En omdat hier (nog) geen officiële regels voor zijn, is het moeilijk te voorspellen welk effect tusi drugs precies op de gebruiker hebben. Drugs als MDMA en ketamine worden veel gebruikt in tusi en geven je een euforisch (heel erg blij) gevoel. Ook bij het gebruik van tusi is dit vaak één van de effecten. De psychedelische/hallucinerende werking van ketamine zie je ook vaak bij tusi. Dit is alleen het geval als er ook echt ketamine in het mengsel zit.

Roze cocaïne

Vanwege de kleur van tusi wordt het ook wel roze cocaïne genoemd. Dit is een verkeerde bijnaam, want er zit bijna nooit cocaïne in tusi drugs. Wel zit er vaak cafeïne in het mengsel. Dit heeft een vergelijkbare poederstructuur als cocaïne, is goedkoop en werkt oppeppend. De felle roze kleur is een toegevoegde kleurstof en heeft vaak een zoete, aardbei-achtige geur. Hierdoor ziet tusi drugs er onschuldig uit, maar eigenlijk is tusi onvoorspelbaar en het gebruik ervan is risicovol.

Detoxbehandeling bij Fundamentum

Afkicken van drugs blijft een uitdaging, maar het is zeker mogelijk. Wil je weer grip op je leven krijgen en heb je daar professionele hulp bij nodig? Fundamentum biedt detoxbehandelingen aan om je te helpen bij het afkicken. Onze deskundige medewerkers zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden. Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven zonder drugs. Bel ons via 0800 2345 800 tussen 07:00 en 22:00 uur om een intakegesprek in te plannen.
☎ Bel 0800 - 2345 800