Vind wat je
zoekt

Afkickkliniek Almere

Of afkicken in Limburg

Woon je in Almere en ben je op zoek naar een afkickkliniek? Almere biedt verschillende mogelijkheden. Maar ook daarbuiten zijn er allerlei opties. Vind je het prettig om in een andere omgeving aan je verslaving te werken, dan is de kliniek van Fundamentum in Limburg een uitstekende keuze. Je kunt hier in de rustige Limburgse heuvelomgeving met de benodigde hulp beginnen met afkicken. Limburg ligt ten opzichte van Almere natuurlijk niet om de hoek, maar dat heeft zo zijn voordelen.

Ook in een fijne omgeving afkicken van de verslaving waar je mee kampt? Fundamentum biedt detoxbehandelingen en leert je hoe het ook anders kan. Onze kliniek is 365 dagen per jaar geopend en biedt 24 uurs toezicht. Neem contact op voor een intake.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • Korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Kiezen voor een kliniek in Limburg

Het kan niet prettig voelen om in je woonplaats te starten om van je verslaving af te komen, dicht bij vrienden, familie, collega’s of verleidingen. Een kliniek aan de andere kant van het land midden in het Limburgse Heuvellandschap betekent in een rustige en fijne omgeving afkicken. Je hoeft je geen zorgen te maken om bekenden tegen het lijf te lopen of om verleidingen in een vertrouwde omgeving tegen te komen.

Na de detox in Limburg ben je lichamelijk afgekickt en kun je in alle rust verder werken aan je leven zonder verslaving, bij de partij die jou heeft verwezen. Ben je niet verwezen, dan helpen we je in deze fase met het vinden van een vervolgbehandeling.

Doelgericht aan de slag

Het is al een overwinning op zich om aan je verslaving te werken. Je hebt een duidelijk doel voor ogen en dat is een punt zetten achter je verslaving. Bij een kliniek die wat uit de buurt ligt en waar je een stukje voor moet reizen, is de verleiding om tussentijds op te geven minder groot. Je hebt er wat voor moeten doen om op de locatie te komen en dat zal je doorzettingsvermogen en motivatie ten goede komen.

Afkickkliniek alcohol in Almere

Zoek je een afkickkliniek voor alcoholverslavingen in Almere? Op de Zorgkaart Nederland zijn op dit moment tien afkickklinieken in Almere te vinden die onder andere alcoholverslavingen behandelen. Ook in onze kliniek in de fijne Limburgse omgeving kunnen we je helpen om van alcohol af te kicken. Door middel van onze unieke detoxbehandeling worden de gifstoffen uit je lichaam gefilterd zodat je je fysiek en mentaal weer fit voelt. Fundamentum in Margraten krijgt een 8.0 als algemeen waarderingscijfer.

Verslavingskliniek Fundamentum

Je bent van harte welkom in de kliniek van Fundamentum in Limburg. Fundamentum is de enige kliniek die gespecialiseerd is in detoxbehandelingen. Er zijn korte wachtlijsten en de behandeling wordt volledig vergoed door je zorgverzekeraar (behalve het eigen risico). Voor het plannen van eerste intake kun je ons van 7:00 tot 22:00 uur bellen op 0800 2345 800.
☎ Bel 0800 - 2345 800