Vind wat je
zoekt

Coke neus

Wat is dat?

Coke is een stimulerend middel en wordt meestal gebruikt om energie te krijgen. Gebruikers voelen zich opgewekt en kunnen langer door zonder dat ze moe worden. Coke wordt meestal gesnoven en kan zeer verslavend zijn. Hoewel het middel je kortdurend een fijn gevoel geeft, heeft overmatig gebruik vervelende gevolgen voor je gezondheid, met name voor je neus. Te veel coke kan leiden tot schade aan de neus en de neusholte en dit brengt allerlei problemen met zich mee. Maar wat doet coke precies met je neus en wat gebeurt er met je neus als je te veel snuift?

Bij Fundamentum kom je in een veilige omgeving van je cokeverslaving af. Zet vandaag nog de eerste stap naar herstel en meld je aan voor een eerste gesprek. Bel tussen 07:00 en 22:00 met onze Intake Office of plan meteen een intakegesprek.

➤ Doe de cocaïnetest ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Wat doet coke met je neus?

Coke is schadelijk voor je neus, omdat het de bloedvaten in je neus vernauwt en het de neusholte irriteert. Hierdoor kan er schade ontstaan aan het neusslijmvlies en het neusweefsel. Gebruikers hebben sneller last van een bloedneus, neusverkoudheid en wondjes aan de binnenkant van de neus. Als je coke blijft snuiven, krijgt je neus niet de kans om goed te herstellen en hierdoor kunnen de klachten steeds erger worden.

Wat gebeurt er met je neus als je te veel snuift?

Op korte termijn merken gebruikers misschien alleen dat hun neus wat gevoeliger wordt door het snuiven. Maar het langdurig snuiven van coke kan je neus ernstig beschadigen. Er kunnen allerlei problemen ontstaan, zoals:

  • Ontstoken of zelfs afgestorven neusslijmvlies; 
  • Ontstekingen aan de luchtwegen; 
  • Een gat in het neustussenschot; 
  • Chronische verkoudheid; 
  • Bloedneuzen; 
  • Verminderde smaak en reuk. 

Fundamentum – specialist in detoxbehandelingen

Heb jij last van je neus door coke en ben je klaar met je verslaving? Fundamentum is specialist in het uitvoeren van korte detoxbehandelingen in een medische setting. Met een detoxopname van gemiddeld een tot twee weken overwin jij de ontwenningsverschijnselen en ben je daarna klaar voor de juiste vervolgbehandeling. Wacht niet langer, krijg de grip op je leven terug en plan vandaag nog een intakegesprek.
☎ Bel 0800 - 2345 800