Vind wat je
zoekt

De dag na

Het gebruiken van coke

Door het gebruik van coke voel je je vrolijk, energiek en lijkt het alsof je de wereld aankan. De dag na cocaïnegebruik is dat vaak wel anders. Je krijgt dan te maken met de coke kater. Symptomen de dag na cocaïnegebruik zijn vaak een moe, leeg of somber gevoel, hoofdpijn en misselijkheid.

Bestrijd jij de kater op de dag na cocaïnegebruik met nog meer coke en weet je niet meer weet hoe je moet stoppen? Bij Fundamentum helpen we je in een veilige omgeving van jouw verslaving af te komen. Neem nu de eerste stap naar een leven zonde coke en plan een intakegesprek in.

➤ Doe de cocaïnetest ☎ Bel nu met een deskundige

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Volgende dag na coke

De dag na cocaïnegebruik, kun je je moe, uitgeput en depressief voelen. Je last van een coke kater. Dit kan een paar dagen duren. Zorg de volgende dan na coke daarom goed voor je lichaam en geest. Dit doe je bijvoorbeeld door veel te drinken, gezond te eten en voldoende zout, suiker en vitamine C binnen te krijgen. Ook beweging helpt je om de symptomen van de dag na cocaïnegebruik tegen te gaan. Het beste medicijn om de coke kater te voorkomen is stoppen met gebruik en professionele hulp te zoeken bij verslaving.

Effecten van cocaïnegebruik

Coke of cocaïne is zeer verslavend. Dat betekent dat je steeds vaker en meer gaat gebruiken en de ontwenningsverschijnselen zullen heftiger zijn. Ook kan op lange termijn de conditie van je hart en vaten slechter worden. Je raakt oververmoeid en kunt zelfs in een depressie belanden. Andere langetermijneffecten na cocaïnegebruik zijn een opgejaagd gevoel, neusbloedingen en agressiviteit. Bij langdurig gebruik op jonge leeftijd kunnen zelfs gedragsproblemen en concentratiestoornissen ontstaan.

Door het gebruik van coke heeft je lichaam in feite continu last van stress. De effecten van cocaïnegebruik zijn onder andere een snelle hartslag en ademhaling en een hoge bloeddruk. Gebruik je coke regelmatig, dan heb je waarschijnlijk minder trek maar wel meer uithoudingsvermogen. Hierdoor kan je flink afvallen. Door coke kun je je euforisch gevoelen, het maakt je alerter, minder angstig en je krijgt meer zelfvertrouwen.

Kom met onze hulp van cocaïne af

Cocaïne staat in de top 10 van meest verslavende drugs. Wil je stoppen met jouw cocaïnegebruik? De deskundigen van Fundamentum helpen je om veilig af te kicken. Bij ons in Margraten in Limburg krijg je een detoxbehandeling van gemiddeld een tot twee weken. Hierbij worden alle giftige stoffen die cokegebruik met zich meebrengt uit jouw lichaam gedreven door te ontgiften en start je aan een nieuw hoofdstuk in je leven. En ja, met de juist inzet gaat ook jou dat lukken. Dat is ons diepste geloof bij Fundamentum. Het enige wat jij nu hoeft te doen, is een intakegesprek met ons plannen. Pak daarom nu je telefoon en bel ons.
☎ Bel 0800 - 2345 800