Vind wat je
zoekt

Hulp bij drankprobleem

Hoe gaat dat?

Heb je een drankprobleem? Hulp zoeken is in dit geval een goede keuze. Vaak is het moeilijk om op eigen houtje van je alcoholverslaving af te komen, maar weet dat je er niet alleen voor staat. Wacht niet langer en trek vandaag nog aan de bel. Fundamentum heeft jarenlange ervaring en onze medische experts helpen jou op weg naar een leven zonder drankprobleem. Ben jij klaar voor dat vrije leven? Neem gerust contact met ons op voor het plannen van een intake.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 2345 800

  • Al 1000+ mensen gingen je voor
  • korte wachtlijsten, altijd snel een intake
  • Behandeling volledig vergoed! (m.u.v. eigen risico)

Hoe kan ik stoppen met drinken?

Wil je stoppen met drinken? Dan is het goed om eerst toe te geven dat je een drankprobleem hebt. Dat kan best emotioneel zijn. Vaak weet je zelf niet waar te beginnen, want in de maatschappij is drinken nog steeds heel normaal. Alcohol is legaal en overal om je heen wordt er gedronken, dus de verleiding is groot. Bij iedereen ontwikkelt een alcoholverslaving zich weer anders. Het begint bijvoorbeeld met een ‘onschuldig’ biertje op een borrel. Een paar glazen wijn tijdens dat etentje met vrienden. Maar zo ontstaat een alcoholverslaving al voordat je het doorhebt. Het is dan ook niet vreemd dat het een van de meest voorkomende verslavingen ter wereld is.

Als je eenmaal beseft dat je een drankprobleem hebt, zie je misschien zelf geen uitweg meer. Je denkt, hoe kan ik stoppen met drinken? Weet dat je er nooit alleen voor staat en dat je met de juiste hulp van een drankprobleem af kunt komen. Zet vandaag nog de eerste stap naar een leven zonder alcohol en schakel professionele hulp in.

Zoek hulp bij drankprobleem

Heb je een drankprobleem en wil je stoppen met alcohol? Zelf stoppen met drinken is niet alleen moeilijk, het kan ook echt gevaarlijk zijn. Het komt vaak voor dat mensen die zonder hulp stoppen met drinken een terugval krijgen of dwangmatig drinken. Je lichaam is namelijk gewend geraakt aan de hoge mate van alcohol in je bloed, dus als je stopt zullen er ontwenningsverschijnselen optreden. Professionele hulp bij een drankprobleem is erg belangrijk om je door deze zware periode heen te helpen. Ben je eenmaal lichamelijk afgekickt, dan komt het psychische deel nog om de hoek kijken. Hoe ga je alcoholvrij door het leven als je er in je omgeving zoveel mee geconfronteerd wordt? Professionele begeleiding ondersteunt jou in dit hele proces. Hulp zoeken is een effectieve en veilige manier om van je drankprobleem af te komen.

Stop met drinken bij Fundamentum: doe een detoxbehandeling

Wil je afkicken omdat je genoeg hebt van je drankprobleem? Hulp is dichterbij dan je denkt. Fundamentum is in Nederland de enige kliniek die gespecialiseerd is in detoxbehandelingen. Samen met ons zet jij de eerste stap naar een leven zonder drankprobleem. We geven je daarna handige tools zodat je leert hoe je om kunt gaan met afkickverschijnselen. We begrijpen het als je deze stap moeilijk vindt of als je nog twijfelt. Daarom staat ons team dag en nacht voor je klaar. Bel naar 0800 2345 800 en plan een intakegesprek.

☎ Bel 0800 - 2345 800